BUCURESTI

DESPRE SPAȚII EVENIMENTE

Ne dorim ca site-ul www.spatiievenimente.ro să devină o platformă utilă de promovare atât pentru organizatorii de evenimente, cât și pentru deținătorii de spații pentru organizarea de evenimente și firmele din domenii conexe. Dar și o sursă credibilă de informare pentru participanții la evenimente de afaceri, evenimente private sau alte tipuri de evenimente, organizate în București și alte orașe din țară.

Dețineți spații în care se pot organiza evenimente? Aveți o firmă care oferă servicii și/sau produse necesare organizării de evenimente? Doriți să vă înscrieţi și să vă promovați pe site-ul nostru?

Căutați o sală de conferință sau o sală de cursuri? Organizați o/un conferință, workshop, team building, cocktail, curs,seminar,petrecere corporate, lecție deschisă, dineu sau un alt eveniment de afaceri? Sunteți în căutarea unui spațiu expozițional? Doriți să organizați evenimente în spații neconvenționale? Vă interesează un spațiu potrivit pentru organizarea unui eveniment privat?

Vă invităm să vizitați paginile site-ului www.spatiievenimente.ro !

Pentru detalii despre site, modificări ale datelor publicate sau alte informații, vă rugăm să ne contactați pe adresa contact@spatiievenimente.ro.