DESPRE NOI

Ne dorim ca site-ul www.spatiievenimente.ro sa devina o platforma utila de promovare atat pentru organizatorii de evenimente, cat si pentru detinatorii de spatii pentru organizarea de evenimente si firmele din domenii conexe. Dar si o sursa credibila de informare pentru participantii la evenimente de afaceri, evenimente private sau alte tipuri de evenimente, organizate in Bucuresti si alte orase din tara.

Detineti spatii in care se pot organiza evenimente? Aveti o firma care ofera servicii si/sau produse necesare organizarii de evenimente? Doriti sa va inscrieti si sa va promovati pe site-ul nostru?

Cautati o sala de conferinta sau o sala de cursuri? Organizati o/un conferinta, workshop, team building, cocktail, curs,seminar,petrecere corporate, lectie deschisa, dineu sau un alt eveniment de afaceri? Sunteti in cautarea unui spatiu expozitional? Doriti sa organizati evenimente in spatii neconventionale? Va intereseaza un spatiu potrivit pentru organizarea unui eveniment privat?

Va invitam sa vizitati paginile site-ului www.spatiievenimente.ro !

Pentru detalii despre site, modificari ale datelor publicate sau alte informatii, va rugam sa ne contactati pe adresa contact@spatiievenimente.ro.